Vacatures

Dutch Green Energy is een betrouwbare en dynamische organisatie, member of Delmeco Group en meester in duurzame energie. Wij zijn een dynamisch bedrijf waarin enthousiasme, motivatie en kennis van zaken de sleutelwoorden zijn. We houden ons bezig met innovatie op het gebied van duurzame energie; Energieopslagsystemen, laadoplossingen, zonne-energie, waterstof toepassingen en infraroodpanelen.

Woman offer Handshake to seal a deal after a job recruitment meeting
Vacatures

Kom werken bij DGE

Dutch Green Energy biedt persoonlijk advies betreft vraagstukken rondom duurzame energie. Van standaard tot maatwerk, van monodisciplinair tot multidisciplinair in de zin van totaalconcept, we bieden het allemaal.

Bij Dutch Green Energy begrijpen en doorgronden we dat elke opdrachtgever een eigen uniek vraagstuk heeft. Daarom streven we naar oplossingen die specifiek aansluiten bij het project. We combineren graag de nieuwste elektrotechnische ontwikkelingen met innovatieve duurzame systemen en onze expertise.

Lijkt het je een uitdaging om daar samen met ons in mee te denken en je steentje hieraan bij te dragen? Je bent van harte welkom om eens vrijblijvend te sparren en je ideeën met ons te delen, de koffie staat klaar!

PSXZ3800
Marcel
Ben
Laura groot

Jaap Zandee

Hoofd uitvoering

Werken bij Dutch Green Energy betekent voor mij; verantwoordelijkheid nemen, veel vrijheid om te ontwikkelen en met vertrouwen elke dag bijdragen aan groei van een mooie organisatie.

Dagelijks hebben we te maken met nieuwe uitdagingen en kansen. Dit maakt mijn functie dynamisch en zorgt ervoor dat ik wordt gestimuleerd en gemotiveerd. Het maakt mijn werk boeiend en interessant. Bij DGE blijf je dagelijks groeien en ontwikkelen!

Marcel Saarloos

Technisch directeur

Werken bij Dutch Green Energy is voor mij elke dag met plezier werken aan mooie en uitdagende projecten. De dynamische energiemarkt geeft mij een boost om onze opdrachtgevers juist te informeren. Graag adviseer ik ze welke stappen er genomen moeten worden betreft de verduurzaming van hun bedrijf of woning.

Dutch Green Energy is een mooi bedrijf met een enthousiast team waar ik erg trots op ben!

Ben Faes

Werkvoorbereider

Mijn werk als werkvoorbereider is uitdagend, variërend en veelzijdig. Dit stopt niet aan mijn bureau, maar je bent ook buiten op locatie om werken te inventariseren of projecten te begeleiden.

Persoonlijke ontwikkelingen worden gestimuleerd en ondersteund door het volgen van cursussen of opleidingen. Zelf volg ik de opleiding Energietransitie Engineer aan de HZ te Vlissingen.

Door regelmatig met het team leuke activiteiten te ondernemen, zijn wij een hecht en gezellig team waardoor ik het erg naar mijn zin heb.

Laura de Bruine

Officemanager

In mijn functie als officemanager lopen mijn werkzaamheden uiteen. Van magazijnwerk, opdrachten verwerken en planning tot administratieve werkzaamheden. Daarnaast heb ik veel contact met leveranciers, klanten en monteurs. Door de diversiteit aan werkzaamheden heb ik al veel kennis opgedaan van alle producten en processen. Deze kennis kan ik goed gebruiken bij het helpen verbeteren van de processen.

We zijn een klein, informeel en hecht team. Dit heeft als voordeel dat we snel kunnen schakelen. Dit bij elkaar maakt mijn werk heel leuk.

Frame 39089

dagelijks verse soep en fruit

Frame 39090

wekelijks gezellige vrijmibo

Frame 39091

Elk Q een leuk personeelsuitje

Mitarbeiter bei einer Besprechung. Meeting im Büro
Vacatures

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Bij Dutch Green Energy snappen we dat de ontwikkeling van medewerkers belangrijk is en bijdraagt aan tevredenheid en ontwikkeling van de medewerker en daardoor ontwikkeling van de organisatie.

Vanuit dat oogpunt werken we voor iedere medewerker in samenspraak een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) uit. Hierin staan afspraken met betrekking tot; waar wil je naar toe werken (stip op de horizon), hoe gaan we dat bereiken, wat is daar voor nodig, welk voordeel levert dit de medewerker en de organisatie op? Ook staan er tijdsgebonden persoonlijke leerdoelen in die door gezamenlijk ontwikkelen en werken worden verbetert.

Kortom geeft het een totaalbeeld van de afspraken maar beter nog, het geeft houvast voor zowel de medewerker en de organisatie over de ontwikkeling en de nabije toekomst.

Vacatures

Kom jij bij DGE werken?

Logistiek medewerker
40 uur
MBO
Goes, Zeeland
Leerling monteur duurzame energie
40 uur
MBO
Goes, Zeeland
Solliciteer direct

Open sollicitatie

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.